Магазин Смартио

тел.: (097) 331-89-86

Виклик майстра

+38

Вибір газової колонки

Газова колонкаВ даній статті ми звернемо Вашу увагу на найпоширеніші характеристики, які потрібно враховувати при виборі газової колонки, та інших приладів для швидкого нагріву води. На нашому ринку є надзвичайно велика кількість приладів для нагрівання води, які не завжди відзначаються якістю і сучасним вимогам.

В першу чергу при виборі необхідно звернути увагу на наявність сервісного центру у Вашому місті. Тому, що при експлуатації можуть виникнути проблеми, або несправності даного приладу, а звернутися щодо сервісного обслуговування буде нікуди.

Також бажано врахувати кількість приладів, які будуть споживати гарячу воду з даної газової колонки, щоб уникнути перевантаження. Перевантаження може бути коли ми включимо гарячу воду у ванній кімнаті і на кухні одночасно. При недостатній потужності газового водонагрівача спрацьовує аварійний клапан, і як наслідок відбувається виключення приладу.

Такі ж дії будуть при неправильному розрахунку діаметра водопровідних труб і з'єднань. Діаметр труб визначається сумарною кількістю сантехнічних приладів на які подається підігріта вода, а також обсяг води який здатна підігріти дана газова колонка.

Наявність модульованого пальника дозволить користуватися підігрітою водою при перепадах тиску в системі водопроводу. Терморегулятор працює в діапазоні від 25 ° С до 50 ° С і в залежності від тиску регулюється подача газу. Все це працює на механіці, що значно надійніше в приміщенні з підвищеною вологістю, електронні схеми при накопиченні конденсату можуть працювати нестабільно.

Корисна інформація

Зверніть увагу на газові колонки, в яких є регулювання подачі води. В такому випадку Ви зможете регулювати напір води, це дуже зручно та практично в наших умовах. В таких газових водонагрівачах регулювання температури води можливе в незалежності від тиску в трубах, в розумних межах. :)

Надійні газові колонки ті, в яких принцип роботи побудований на механіці, а не із застосуванням електронних плат. На практиці доведено, що механічні газові колонки є менш вимогливими в процесі експлуатації і більш стійкі до вологих приміщень. Ми можемо Вам порекомендувати польську колонку Termet (TermaQ).